Set med 7 olika snöflingeformar från Wilton

Set med 7 olika snöflingeformar från Wilton! Denna fantastiska produkt från Wilton hjälper dig att skapa de mest magiska, vackra och kreativa snöflingor som du


 


Set med 7 olika snöflingeformar från Wilton! Denna fantastiska produkt från Wilton hjälper dig att skapa de mest magiska, vackra och kreativa snöflingor som du kan tänka dig. Varje set innehåller 7 olika storlekar på snöflingor, från 34 mm till 95 mm i diameter. Du kan använda dem till så mycket mer än bara snöflingor. Använd dem för att skapa magiska kakdegsfigurer, sockerpasta-dekorationer, marsipan-konstverk och mycket mer. Låt din kreativitet flöda och skapa något helt unikt. Med Wilton's Set med 7 olika snöflingeformar får du enastående detaljer och precision som gör det möjligt att skapa magiska snöflingor som aldrig tidigare har sett. Köp ditt set idag och börja skapa!

Mått: Diametrar: Minsta 34 mm - Största 95 mm


KlaraForm webbutik, köks/diversehandel sedan 18 år tillbaka. Med lager i hjärtat av Dalarna. Här hittar du det allra bästa till hemmet, bakning, kalas och andra festligheter. Vi var tidiga, om inte först i Sverige med att sälja skojiga pepparkaksformar, snygga muffins/cupcakeformar, randiga papperssugrör som är av toppkvalité.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

© 2023 KlaraForm