Bakform, Kungsör 22 cm - (second hand)

Bakform Kungsör 22 cm. Denna bakform är inte bara ett redskap, utan ett arv av kvalitet som har stått sig genom tiden.Bakform Kungsör - "Varan som Varar", repre


Produkten är tyvärr slut i lager. 

 


Bakform Kungsör 22 cm. Denna bakform är inte bara ett redskap, utan ett arv av kvalitet som har stått sig genom tiden.

Bakform Kungsör - "Varan som Varar", representerar den hållbara filosofin där varje produkt är skapad för att hålla länge. Med sina 20 cm i diameter och ett centralt hål på cirka 11 cm, är denna bakform idealisk för att skapa perfekta sockerkakor med en klassisk form som gästerna kommer att beundra.

Trots sin vintage-karaktär och tecken på bruksslitage såsom någon repa och buckla, har detta inte påverkat formens funktion eller resultatet av din bakning. Varje märke berättar en historia och tillför karaktär till ditt kök.

Begagnad vara, vintage, second hand.

Text från Wikipedia: AB Kungsörs Bleckkärlsfabrik var ett metallvaruföretag i Kungsör. Arvid Hamrin (1867–1919) grundade ett bleckslageri i Eskilstuna 1892, flyttade verksamheten 1893 till Kungsör och ombildade företaget till aktiebolag 1897. År 1917 inköptes Mölntorps Smidesfabrik i Mölntorp.

Företaget tillverkade ett brett sortiment av burkar, hinkar, kannor, mjölkkannor, bakformar, brödlådor, kaffeburkar, mått och kastruller i bleckplåt, koppar och aluminium. Det gjorde också gasmätare och karbid- och fotogenlampor samt badrumsskåp och medicinskåp.


Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 KlaraForm