Mason Jars

Upptäck Ball Mason Jars - originalet från USA! Med dessa praktiska glasburkar med lufttäta lock kan du konservera, förvara torrvaror, servera smoothies och milkshakes eller tillverka marmelader och sylt. Upplev även Norges motsvarighet till de amerikanska glasburkarna, med ett glaslock, gummipackning och en metallring för att göra burken lufttät. Hos oss hittar du ett stort utbud av Ball Mason Jars och Norgesglass/Norgeglas som har många användningsområden och tillbehör! 


Mason Jar Ball Lids - wide

Mason Jar Ball Lids - wide

18 kr
Star Jar Candle Shade Star Jar Candle Shade

Star Jar Candle Shade

59 kr
Regular Daisy lid - röd

Regular Daisy lid - röd

24 kr
Regular Daisy lid - vit

Regular Daisy lid - vit

24 kr
Regular Daisy lid - Gold

Regular Daisy lid - Gold

24 kr
Regular Daisy lid - svart

Regular Daisy lid - svart

24 kr
Dekorsnö

Dekorsnö

19 kr
Gran, plast 9 cm

Gran, plast 9 cm

9 kr
Gran 7 cm grön

Gran 7 cm grön

13 kr
Gran med snö 7 cm - Rosa

Gran med snö 7 cm - Rosa

14 kr
Gran med snö 8-10 cm - Vit

Gran med snö 8-10 cm - Vit

15 kr

Glasburken från Ball® är en allsidig glasburk som är idealisk för olika ändamål. Här är några av dess användningsområden och fördelar: 

Förvaring och konservering: Burken är utmärkt för att förvara och konservera livsmedel som hemgjord müsli, granola, biscotti, småkakor och inläggningar. Det lufttäta locket hjälper till att bevara produkternas fräshet och aromer under en längre tid. 

Servera drycker: Den kan också användas för att servera drycker som till exempel cocktails eller andra drycker som du vill presentera på ett stilfullt sätt. 

Förvaring av torrvaror: Mjöl, havregryn, socker eller andra torrvaror kan också förvaras i burken för att skydda dem från fukt och bevara deras kvalitet. 

Kvalitet och historia: Tillverkad av Ball Corporation, som har en lång historia av tillverkning av högkvalitativa burkar sedan 1884. Som innehavare av originalpatentet på Mason jars har de etablerat sig som en pålitlig tillverkare av glasburkar för konservering och förvaring. Med dess mångsidighet, kvalitet och lufttäta lock är denna glasburk från Ball® ett utmärkt val för förvaring, konservering och servering av olika livsmedel och drycker.

Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 KlaraForm