Digitala produkter/Printables

Här finns digitala produkter som du kan ladda ner och skriva ut själv. Du kan skriva ut dem på vanligt kopieringspapper eller för en mer exklusiv känsla, välj ett tyngre papper, som till exempel 90 gram vitt eller färgat. Filen som du laddar ner har de färger som visas i bilden. 

Observera att detta är en digital produkt som du laddar ner och skriver ut själv.

Ett mail med länk till den digitala produkten skickas automatiskt i samband med din beställning och kommer ungefär samtidigt som din orderbekräftelse. Skulle det inte komma något mail med länk, kolla bland skräpposten, kan ha hamnat där. Annars får du höra av dig så hjälper vi dig så fort vi bara kan :) 

Du har köpt materialet till dig själv och genom att använda det godkänner du att: Endast använda det för eget bruk. Du får inte dela med dig av materialet. Om någon också vill ha den får du hänvisa dem att köpa/ladda ner ett eget exemplar. Du får inte ändra materialet utan tillåtelse. Ej heller sälja det vidare eller dela på andra sidor/forum. Vänligen respektera upphovsrättslagen och den tid jag har lagt ner på att skapa materialet!


Sökord: målarbilder att skriva ut, tipspormenad, etiketter, flasketiketter, pepparkakshus, hängmärken, presentkort, Secret Santa

Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 KlaraForm