Digitala produkter

Här finns digitala produkter som du kan ladda ner och skriva ut själv. Du kan skriva ut dem på vanligt kopieringspapper eller för en mer exklusiv känsla, välj ett tyngre papper, som till exempel 90 gram vitt eller färgat. Filen som du laddar ner har de färger som visas i bilden. 

Observera att detta är en digital produkt som du laddar ner och skriver ut själv.

Du har köpt materialet till dig själv och genom att använda det godkänner du att: Endast använda det för eget bruk. Du får inte dela med dig av materialet. Om någon också vill ha den får du hänvisa dem att köpa/ladda ner ett eget exemplar. Du får inte ändra materialet utan tillåtelse. Ej heller sälja det vidare eller dela på andra sidor/forum. Vänligen respektera upphovsrättslagen och den tid jag har lagt ner på att skapa materialet!


KlaraForm webbutik, köks/diversehandel sedan 18 år tillbaka. Med lager i hjärtat av Dalarna. Här hittar du det allra bästa till hemmet, bakning, kalas och andra festligheter. Vi var tidiga, om inte först i Sverige med att sälja skojiga pepparkaksformar, snygga muffins/cupcakeformar, randiga papperssugrör som är av toppkvalité.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

© 2023 KlaraForm