Oljelampa, fotogenlampa (Second hand)

Framkalla en känsla av tradition och ljus i ditt hem med denna klassiska oljelampa. Perfekt för att skapa en mysig atmosfär under långa middagar eller som en ch


 


Framkalla en känsla av tradition och ljus i ditt hem med denna klassiska oljelampa. Perfekt för att skapa en mysig atmosfär under långa middagar eller som en charmig inredningsdetalj. Denna fotogenlampa är inte bara en ljuskälla, den är ett hantverk som förenar tidlös design med praktisk funktion. Lys upp dina kvällar och njut av det fladdrande skenet från en svunnen tid. Ställ den på bordet och låt den bli en naturlig samlingspunkt för familj och vänner.

Fot av lätt metall som är silverpläterad. Brännare i mässing, glas.

Begagnad, second hand. Använt skick se nedan.

Oljelampa 1 - 24,5 cm hög. Brännaren lite rostig inuti. veke saknas, vridmekanismen för veken fungerar. foten har en fläck, glaset har några svarta prickar från tillverkningen.

Oljelampa 2  - 25,5 cm hög. Brännare i okej skick, glaskupan sitter lite löst dock. Veke medföljer. Foten har några små fläckar.

Oljelampa 3 - 25 cm hög. Brännaren är lite rostig på utsidan och insidan, veke saknas. Vridmekanismen för veken fungerar.


Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 KlaraForm