FunCakes - frystorkade hallon

Frystorkade bär från FunCakes är ett hälsosamt och läckert sätt att lägga till smak och färg till dina godsaker! Frystorkning behåller alla näringsämnen, smak o


 


Frystorkade bär från FunCakes är ett hälsosamt och läckert sätt att lägga till smak och färg till dina godsaker! Frystorkning behåller alla näringsämnen, smak och färg intakta. Så inga tillsatser, färgämnen, smakämnen eller konserveringsmedel har tillsatts till dessa hallon. Bara rena hallon som ger dina godsaker en fruktig look och smak! Använd dem som dekoration på cupcakes, kakor och desserter eller lägg dem i smörkrämer, fyllningar, frukostflingor eller smoothies. De frystorkade bären är bakstabila, vilket innebär att du även kan lägga dem i smeten innan de gräddas! Finns i flera smaker och färger.


Använd som dekoration för cupcakes, kakor och andra desserter!

Flera användningsområden: lägg till kaksmet, smörkräm, fyllningar eller till och med smoothies.

Ingredienser: hallon (100%) (frystorkat).

Denna produkt är: Halal-certifierad.

Nettoinnehåll: 12 g.


KlaraForm webbutik, köks/diversehandel sedan 18 år tillbaka. Med lager i hjärtat av Dalarna. Här hittar du det allra bästa till hemmet, bakning, kalas och andra festligheter. Vi var tidiga, om inte först i Sverige med att sälja skojiga pepparkaksformar, snygga muffins/cupcakeformar, randiga papperssugrör som är av toppkvalité.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

© 2023 KlaraForm