10 stycken - Återförslutningsbar zip påse, svart

10 stycken påsar.Mått: 130x70x225 cmVåra återförslutningsbara zip-påsar med svart fönster Kraft/PET/CPP är den perfekta lösningen för att skydda och bevara dina
10 stycken påsar.

Mått: 130x70x225 cm

Våra återförslutningsbara zip-påsar med svart fönster Kraft/PET/CPP är den perfekta lösningen för att skydda och bevara dina produkter. Yttre lager av svart kraft och inre lager av CPP-plast ger en extra hållbarhet och skyddar mot luft, fukt och UV-strålning. 

Blixtlåsförslutning gör att påsen är helt aromtät och även svetsbar i toppen för att säkerställa att innehållet är intakt och fräscht. 

Rivskåror gör det enkelt att öppna påsen med händerna, utan att man behöver en sax eller kniv. Påsen har även en bälg i botten som gör att den står upp av sig själv när den är fylld. 

3 lager: Kraft - HBPET - CPP

Måtten anger yttermått på påsen inkl. låsfunktionen som är ca 4 cm på toppen av påsen.


Källsorteras som plast.


KlaraForm webbutik, köks/diversehandel sedan 18 år tillbaka. Här hittar du det allra bästa till hemmet, bakning, kalas och andra festligheter. Vi var tidiga, om inte först i Sverige med att sälja skojiga pepparkaksformar, snygga muffins/cupcakeformar, randiga papperssugrör som är av toppkvalité.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

© 2023 KlaraForm Powered by Quickbutik