Braskotten - Kotten 9 stycken

Kotten är den perfekta gå-bort-present till värden eller värdinnan som redan fått vinflaskan, konfektlådan och blomsterkvasten. Kotten är 9 hållbara mysstunder.


 


Kotten är den perfekta gå-bort-present till värden eller värdinnan som redan fått vinflaskan, konfektlådan och blomsterkvasten. Kotten är 9 hållbara mysstunder. En present med omtanke om både mottagaren och moder jord. Den består av två kombinerade restprodukter, en innovativ idé – snyggt förpackat för att tålas att stå framme på spiselkransen. Med en enda Kotte, en tändsticka och några torra vedklampar tänder du brasan på några minuter utan näver, papper eller kemikalier – eller grillen helt utan tändvätska.

Med en enda kotte har du en varm och skön brasa inom någon minut. Kottarna kommer från de västernorrländska skogarna och skogsodlingarna. När fröet från kotten tillvaratas för att plantera nya träd blir det en öppen tom kotte kvar. Det är den tomma kotten som används. På så sätt gör produkten en nytta även för skogsindustrin så att hela trädet tillvaratas. Kotten är specialbehandlad enligt en väl beprövad process som testats och förfinats under flera år. Stearinet kommer från Delsbo Candles. Svanen-märkta stearinljus som av olika anledningar inte duger till försäljning ute i handeln tillvaratas och smälts ner.Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 KlaraForm