Om KlaraForm

Lite historik om KlaraForm

KlaraForm kökshandel. Här hittar du det allra bästa till hemmet, bakning, kalas och andra festligheter. Vi var tidiga, om inte först i Sverige med att sälja skojiga pepparkaksformar, snygga muffins/cupcakeformar, randiga papperssugrör som är av toppkvalité. De håller under hela kalaset, ingen färg som löses upp i drycken. Miljövänliga och klorfria är de också. Du hittar även andra kalasprodukter och våra populära äkta Ball Mason Jars glasburkar från USA. 

Jag som driver detta företag heter Helena och startade i mars i 2005 efter en lång tids planerande. Egentligen började tanken på en webbutik redan år 2000, men visste inte riktigt hur jag skulle gå tillväga. Först var siktet inställt på barnkläder och leksaker och annat som inte fanns att få tag på någon annanstans i Sverige. Vi var först med märket Trumpette, Diapees and Wipees mfl vilket var jätteskoj. Vi bytte inriktning helt 2008 och det dyker fortfarande upp nya spännande saker i butiken.Om du undrar vad företagsnamnet kommer i från så heter min dotter Klara och när jag startade detta företag så var hon "färdig å gå", 11 månader. Detta var "arbetsnamnet" under planeringen, det lät helt ok, så Klara färdiga gå fick det bli, men sedan många år heter butiken som sagt KlaraForm.

Min första "amerikanska muffins" bakade jag 1998, minns att jag letade som en galning efter bra muffinsformar, de enda jag hittade då var vita jättestora med stadig kant. De säljs fortfarande i butiker runt om i Sverige. Jag saknade färggranna, hållbara kvalitetsformar. Jag importerade de första till min butik år 2008 och på den vägen är det...


Vill du länka hit så kan du använda vår logo eller genom textlänk www.klaraform.se

 

Har du kommentarer eller frågor, maila mig när som helst på [email protected]

Helena