A piece of cake, Leilas favoritbröd och bakverk - (second hand)

Leila LindholmLeilas A Piece of Cake är en komplett, grundläggande och färgstark bakbok fylld av läckra recept på allt från småkakor, mjuka kakor och tårtor til


Produkten är tyvärr slut i lager. 

 


Leila Lindholm

Leilas A Piece of Cake är en komplett, grundläggande och färgstark bakbok fylld av läckra recept på allt från småkakor, mjuka kakor och tårtor till matbröd och knäckebröd. Nya spännande bakverk som chocolate cupcakes, New York blueberry cheesecake och kola- och pekannötspaj varvas med klassiker som mormors goda kardemummaskorpor och nio olika smaksättningar till en vanlig sockerkaka. Briocher, fougasse från Provence, surdegsbaguette och nio sorters scones varvas med hurtbullar, danskt rågbröd, Leilas goda lingonlimpa och turbosnabb filmjölkslimpa. Dessutom finns tips på hur man bakar utan ugn.

Boken passar för såväl vana hemmabagare som nybörjare. Liksom i Leilas tidigare böcker är recepten enkla och pedagogiska att följa.

I första hjälpen i köket kan man läsa om varför degen inte beter sig som den borde. Svar finns på frågor som: Varför är kakan platt som en pannkaka? Varför smular sig småkaksdegen? Varför är brödet fullt av stora luftbubblor?

INBUNDEN, Svenska, 2008-01-01

ISBN 9789127116009

Begagnad bok i gott skick.


Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 KlaraForm