Vintageparty - fyndiga tips för flärdfulla fester - (second hand)

Vintageparty - fyndiga tips för flärdfulla festerav Linda Hansson, Louise Lemming, Emma SundhVintageparty är boken för dig som vill bjuda till en riktigt person


 


Vintageparty - fyndiga tips för flärdfulla fester
av Linda Hansson, Louise Lemming, Emma Sundh

Vintageparty är boken för dig som vill bjuda till en riktigt personlig fest. Låt dig inspireras av sagolika bilder och skapa miljöer med influenser från äldre tider och bli årets festfixare.

Vintagebröllop och temafester, med utgångspunkt i Do It Yourself-rörelsen, är en stor trend i USA och Storbritannien. Nu tar författarna konceptet till Sverige! De populära mode- och vintagebloggarna Linda Hansson, Louise Lemming och Emma Sundh presenterar sju olika teman för fest:

Vårvimmel
Picknickparty
Folkparksfest
Skördefest
Båtbaluns
Reslust
Vinteryra

De underbart vackra bilderna, finurliga tipsen, läckra recepten, inspiration i form av sminkning, frisyrer och kläder och en nypa av din egen kreativitet gör det perfekta partyt möjligt. Miljömedvetenhet, budget och man tager vad man haver är utgångspunkt för idéerna.

Författarna uppmuntrar också till att ta till vara på våra originella och genuina miljöer. Låt festlokalen utgöras av en rustik folkpark, en vacker gammal lada, en vindpinad brygga eller en blommande äng och bygg din fest på teman sprungna ur historiska traditioner - allt för att skapa nya.

ISBN 9789113048130

Tryckt 2013

Begagnad bok i gott skick.


Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 KlaraForm