Katy Sue - Baby Teddy Bear Silicone Mould

Perfekt format för att passa på cupcakes eller på större tårtor. Den är mycket detaljerad och ser bra ut även utan att behöva måla.Teddybjörnens storlek: 38 x 3


 


Perfekt format för att passa på cupcakes eller på större tårtor. Den är mycket detaljerad och ser bra ut även utan att behöva måla.

Teddybjörnens storlek: 38 x 35 x 8 mm

Perfekt för dop eller babyshower

Denna bedårande Baby Teddy Bear-form kan göras helt enkelt genom att använda färgad fondant och ätbara pärlor för ögonen.

Alla formar tillverkas en fabrik i Storbritannien och är gjorda av Formarna är tillverkade av livsmedelssäker silikon och tål även ugn upp till 200 grader.

Katy Sue Designs tillverkar bland annat silikonformar för sockerkonst i deras fabrik i England. Katy Sue har blivit prisad för sina formar i både England och USA. 

Du kan använda silikonformarna till bland annat sockerpasta, marsipan, choklad, gum paste och mycket mer. Vackra, detaljerade designs har alltid varit viktigt för Katy Sue. Tack vare bra designers utvecklar de ständigt nya produkter.

Katy Sue startade deras verksamhet redan 1993. Från att ha varit ett litet familjeföretag är det nu ett stort företag som vunnit många fina priser genom åren.


Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 KlaraForm