Slickepott - vit

Vår vita slickepott från Strömshaga är det perfekta köksredskapet för alla som älskar att baka! Med ett träskaft som passar in i allas kök, är den här slickepot
Vår vita slickepott från Strömshaga är det perfekta köksredskapet för alla som älskar att baka! Med ett träskaft som passar in i allas kök, är den här slickepotten ett måste för alla som vill skapa magiska kreationer. 

Dess 29 cm x 5,5 cm storlek gör det enkelt att hantera och använda, medan silikonmaterialet gör den lätt att rengöra. Slickepotten är idealisk för att skapa saftiga kakor, luftiga sockerkaksbakelser och smarriga tårtor. Den är också perfekt för att dekorera och fylla efterrätter och pajer. Med sin stilrena och tidlösa design ger den ett lyxigt intryck till ditt kök. Låt din kreativitet flöda och skapa magiska kreationer med vår vita slickepott!


KlaraForm webbutik, köks/diversehandel sedan 18 år tillbaka. Här hittar du det allra bästa till hemmet, bakning, kalas och andra festligheter. Vi var tidiga, om inte först i Sverige med att sälja skojiga pepparkaksformar, snygga muffins/cupcakeformar, randiga papperssugrör som är av toppkvalité.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

© 2023 KlaraForm Powered by Quickbutik