Hjärtformade folieformar/pralinformar 36 st

Fånga Kärleken i Varje Bit med Våra Hjärtformade Folieformar för Praliner!Skapa magiska ögonblick av söthet med våra hjärtformade folieformar - det ultimata ver


 


Fånga Kärleken i Varje Bit med Våra Hjärtformade Folieformar för Praliner!

Skapa magiska ögonblick av söthet med våra hjärtformade folieformar - det ultimata verktyget för att göra oemotståndliga chokladpraliner och andra söta delikatesser. I varje pack finns 36 av dessa bedårande formar, perfekta för att förgylla dina skapelser och sprida kärlek och god smak.


Egenskaper:

Hjärtformade: Ge dina hemgjorda praliner en extra dos kärlek och romantik med dessa charmiga hjärtformade folieformar. Perfekta för speciella tillfällen och kärleksfulla överraskningar!

Mångsidiga: Använd dem för att skapa chokladhjärtan, små godispraliner eller andra läckra sötsaker. Dessa formar gör varje skapelse till en konstnärlig smakupplevelse.

Förpackning om 36: Varje förpackning innehåller 36 hjärtformade folieformar, vilket ger dig gott om utrymme för att experimentera och dela dina kreationer med nära och kära.


Tekniska specifikationer:

Diameter: 3,5 cm - Den perfekta storleken för små, delikata hjärtpraliner.

Höjd: 1,5 cm - Ger dina skapelser en elegant och balanserad form.

Material: Tillverkade av metall för hållbarhet och enkel hantering.


Skapa minnen och smaker som varar med våra hjärtformade folieformar! Oavsett om det är för en romantisk gest, bröllopsfavoriter eller bara för att skämma bort dig själv, kommer dessa formar att bli din hemliga vapen för att skapa sötsaker med kärlek.


Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 KlaraForm