Prickiga folieformar/pralinformar 36 st

Sätt färg på dina söta kreationer med våra små rosa/vit prickiga folieformar! Dessa förtjusande formar är perfekta för att skapa små chokladpraliner och andra l


 


Sätt färg på dina söta kreationer med våra små rosa/vit prickiga folieformar! Dessa förtjusande formar är perfekta för att skapa små chokladpraliner och andra läckra sötsaker. Med en förpackning som innehåller hela 36 stycken har du tillräckligt med formar för att experimentera och överraska dina nära och kära.


Egenskaper:

Färgglada: De små rosa/vita prickarna på folieformarna ger dina sötsaker en charmig touch och gör dem till ögongodis för både smaklökar och synsinnen.

Mångsidiga: Passar perfekt för att skapa chokladpraliner eller andra godsaker. Ditt skapande är bara begränsat av din fantasi!

Förpackning: Med 36 formar i varje förpackning får du gott om utrymme för kreativitet och möjlighet att överraska dina vänner och familj med hemlagade läckerheter.


Tekniska specifikationer:

Diameter: 3,5 cm - Idealisk storlek för små, delikata sötsaker.

Höjd: 1,5 cm - Ger dina skapelser en perfekt proportionerad form.

Material: Tillverkade av metall för hållbarhet och enkel hantering.


Skapa en fest av smaker och färger med dessa små rosa prickiga folieformar! Gör din nästa bakupplevelse till en rolig och kreativ stund med dessa charmiga formar som garanterat kommer att göra dina sötsaker till ett konstverk.


Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 KlaraForm