Ansedel - släktforskning att skriva ut

Digital produkt att ladda ner.Denna nedladdningsbara ansedel är ett perfekt verktyg för att notera lite mer detaljerade uppgifter om dina förfäder. Du kan samla


 


Digital produkt att ladda ner.

Denna nedladdningsbara ansedel är ett perfekt verktyg för att notera lite mer detaljerade uppgifter om dina förfäder. Du kan samla all information du hittar om föräldrar och syskon på ett strukturerat sätt.

Funktioner:

  • Registrera detaljer som årtal, yrken och flyttningar.
  • Ange källorna varifrån uppgifterna är hämtade för att hålla din forskning välorganiserad och pålitlig.

Detta formulär är oumbärligt för alla släktforskare som vill ha en tydlig och omfattande översikt över sin familjehistoria. Ladda ner det nu och börja dokumentera dina släktuppgifter enkelt och effektivt!

Fraktfri digital produkt som du själv får skriva ut. Går att ladda ner max 3 gång/köp. Får du problem med nedladdning hör av dig till oss. Hur får jag använda det? Du har köpt ansedeln till dig själv och genom att använda det godkänner du att: Endast använda det för eget bruk. Du får inte dela med dig av ansedlarna genom att skriva ut det till andra. Om någon också vill ha en egen ansedel får du hänvisa dem att köpa/ladda ner ett eget exemplar. Du får inte ändra antavlan utan tillåtelse. Ej heller sälja det vidare eller dela på andra sidor/forum. Vänligen respektera upphovsrättslagen och den tid jag har lagt ner på att skapa materialet!


Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 KlaraForm