Halloween tipspromenad med 10 frågor -- Digital produkt

Vår Tipspromenad med 10 frågor är perfekt för att skapa en härlig Halloween stämning.Digital produkt som du enkelt laddar ner. En pdf fil som du själv skriver u


 


Vår Tipspromenad med 10 frågor är perfekt för att skapa en härlig Halloween stämning.

Digital produkt som du enkelt laddar ner. En pdf fil som du själv skriver ut på din skrivare.

Få barnen att gå på en spännande tipspromenad och lösa 10 frågor av varierande svårighetsgrad. Genom att ladda ner produkten får du tillgång till alla frågor, svarstalonger och rätta svaren. Barn som inte kan läsa kan ha någon med sig för att läsa frågorna. Det är även bra att gå igenom hur man fyller i svarstalongen för de yngre barnen. Gör din Halloweenfest extra spännande och rolig med vår Halloween tipspromenad.

Fraktfri digital produkt som du själv får skriva ut. Går att ladda ner max 3 gång/köp. Får du problem med nedladdning hör av dig till oss.

Hur får jag använda tipspromenaden?
Du har köpt materialet till dig själv och genom att använda det godkänner du att:
Endast använda det för eget bruk. Du får inte dela med dig av materialet. Om någon också vill ha den får du hänvisa dem att köpa/ladda ner ett eget exemplar. Du får inte ändra materialet utan tillåtelse. Ej heller sälja det vidare eller dela på andra sidor/forum. Vänligen respektera upphovsrättslagen och den tid jag har lagt ner på att skapa materialet!


KlaraForm webbutik, köks/diversehandel sedan 18 år tillbaka. Med lager i hjärtat av Dalarna. Här hittar du det allra bästa till hemmet, bakning, kalas och andra festligheter. Vi var tidiga, om inte först i Sverige med att sälja skojiga pepparkaksformar, snygga muffins/cupcakeformar, randiga papperssugrör som är av toppkvalité.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

© 2023 KlaraForm