Emaljmugg - Wanderlust

Känn den äventyrliga känslan av att vandra ut i naturen med denna trendiga emaljmugg Wanderlust! Designad av MUGSY.de i Tyskland. Den är handgjord, perfekt för


 


Känn den äventyrliga känslan av att vandra ut i naturen med denna trendiga emaljmugg Wanderlust! Designad av MUGSY.de i Tyskland. Den är handgjord, perfekt för camping, utomhusaktiviteter och vandringar. Storleken är 330ml, lätt och robust samt tål maskindisk, spis, ugn, gasspis och eld. Emaljmuggar har många positiva egenskaper som att de är lätta att rengöra, temperatur- och syrabeständiga samt helt ofarliga för hälsan. Små orenheter i kantmålningen eller toppfärgen är typiska för muggen och ger dig en unik charm som gör dig till en populär och hållbar följeslagare. 

330 ml

8 cm hög

11 cm i diameter

150 gram

Tål ej microvågsugn.


Relaterade produkter

KlaraForm webbutik, köks/diversehandel sedan 18 år tillbaka. Med lager i hjärtat av Dalarna. Här hittar du det allra bästa till hemmet, bakning, kalas och andra festligheter. Vi var tidiga, om inte först i Sverige med att sälja skojiga pepparkaksformar, snygga muffins/cupcakeformar, randiga papperssugrör som är av toppkvalité.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

© 2023 KlaraForm