Mellislåda - FÖDD ATT ÅKA SKIDOR, 10,6 x 6,8 x 4 cm

Denna lilla mellislåda är perfekt under dina skidäventyr med texten "Född att åka skidor". Den är speciellt framtagen för att möta behoven hos den aktiva utomhu


 


Denna lilla mellislåda är perfekt under dina skidäventyr med texten "Född att åka skidor". Den är speciellt framtagen för att möta behoven hos den aktiva utomhusentusiasten. Med sina kompakta mått på 10,6 cm i längd, 6,8 cm i bredd och 4,0 cm i höjd, passar den perfekt i ryggsäcken eller fickan för snabb energi när du som mest behöver det. Mellislådan är idealisk för att hålla dina mellanmål säkra och fräscha. Fyll den med nötter, chokladbitar, russin eller apelsinklyftor för en omedelbar energiboost. Ägghalvor och druvsocker får också plats, liksom godis för den där extra belöningen under din utflykt. Dessutom är lådan ett praktiskt ställe att gömma undan och förvara pengar och kreditkort. 

Tillverkad i Sverige av livsmedelsgodkänd Polypropylen med ett lock av Polyten, garanterar vi en produkt som är både hållbar och säker för dina livsmedel. Både låda och lock tål diskmaskin, vilket gör rengöringen efter ditt äventyr till en enkel match. 

För ytterligare bekvämlighet kan lådan frysas och användas i mikrovågsugnen – vi rekommenderar dock att inte mikra locket. För dig som söker ett komplement till lunchpaketet eller vill ha det lilla extra till fjällfikan, är denna mellislåda det självklara valet. 


Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 KlaraForm