Antavla stående A4 - släktforskning

Denna antavla är ett utmärkt verktyg för att kartlägga dina förfäder och få en tydlig översikt över dina rötter. Funktioner:Fyll i uppgifter allt eftersom


 


Denna antavla är ett utmärkt verktyg för att kartlägga dina förfäder och få en tydlig översikt över dina rötter. 

Funktioner:

  • Fyll i uppgifter allt eftersom du forskar på dina förfäder. Du fyller i uppgifter om dina föräldrar och deras föräldrar i alla led, upp till flera generationer bakåt.
  • Du kan enkelt notera uppgifter som födelse-, vigsel- och dödsdatum.
  • Varje person tilldelas ett unikt nummer för enkel referens, som även kan noteras på en ansedel.

Perfekt för både nybörjare och erfarna släktforskare, vår nedladdningsbara antavla hjälper dig att organisera och dokumentera din släkthistoria på ett tydligt och strukturerat sätt. Ladda ner den nu och börja din resa genom tiden!

Fraktfri digital produkt som du själv får skriva ut. Går att ladda ner max 3 gång/köp. Får du problem med nedladdning hör av dig till oss. Hur får jag använda det? Du har köpt antavlan till dig själv och genom att använda det godkänner du att: Endast använda det för eget bruk. Du får inte dela med dig av antavlorna genom att skriva ut det till andra. Om någon också vill ha en antavla får du hänvisa dem att köpa/ladda ner ett eget exemplar. Du får inte ändra antavlan utan tillåtelse. Ej heller sälja det vidare eller dela på andra sidor/forum. Vänligen respektera upphovsrättslagen och den tid jag har lagt ner på att skapa materialet!


Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 KlaraForm