Secret Santa - Hemlig Tomte, frågor på svenska -- Digital produkt

Secret Santa - Hemlig Tomte, frågor på svenska. Gör julen extra rolig och spännande. Med denna digitala produkt kan du enkelt ladda ner en pdf-fil som du själv


 


Secret Santa - Hemlig Tomte, frågor på svenska. Gör julen extra rolig och spännande. Med denna digitala produkt kan du enkelt ladda ner en pdf-fil som du själv skriver ut på din skrivare. 

Du blir en "hemlig jultomte".  I ett sällskap på till exempel tio personer så köper du inte julklappar åt alla de andra nio, utan du får en person tilldelad dig som du ska ge en julklapp till. Detta får du förstås reda på i god tid innan julafton så du hinner köpa en julklapp till den personen. 

Pdf filen Innehåller lite frågor som alla får svara på så det blir lite enklare att ordna en julklapp.

Glöm inte att ange en tydlig budget för julklappen. På julafton delar du sedan ut klapparna som en vanlig julklappsutdelning, kanske med en tomte. Det bästa är att man delar ut klapparna utan avsändare och först efter julklappsutdelningen avslöjas vem som var den hemliga jultomten. Man kan också låta det vara ett mysterium för alltid! 


Sökord: Secret Santa, lottning, dragning, present, regler, julklapp, julklappsspel


Hur får jag använda materialet?
Du har köpt materialet till dig själv och genom att använda det godkänner du att:
Endast använda det för eget bruk. Du får inte dela med dig av materialet. Om någon också vill ha den får du hänvisa dem att köpa/ladda ner ett eget exemplar. Du får inte ändra materialet utan tillåtelse. Ej heller sälja det vidare eller dela på andra sidor/forum. Vänligen respektera upphovsrättslagen och den tid jag har lagt ner på att skapa materialet!


Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 KlaraForm